Treceți la conținutul principal

Acoperis Mansarde, Reparatii, Acoperis Montaj

Cine suntem ?

Suntem o societate tanara si dinamica, cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, care a stiut de la inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata de tigla metalica trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind cuvantul cheie al echipei noastre.

Misiune si Viziune

Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti.

In relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul. Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile. Incercam in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile.

Lucram eficient si nu irosim resurse







Acoperis Tigla Metalica Oferta

Va oferim servicii complete de montaj , reparatii, comercializare si mentenanta pentru acoperisul dumneavoastra .

 Avem placerea de a va prezenta noua oferta de Sisteme de invelitori din tigla metalica Wetterbest si noile produse : Gladiator , Plus , Wind.


Daca ati decis sa realizati acoperisul casei, al scolii, al spitalului sau al oricarei cladiri, cu tigla metalica Wetterbest, va asiguram ca ati facut cea mai buna alegere. Wetterbest este marca unui sistem de invelitoare cu o foarte buna protectie anticoroziva si o lunga durata de viata.

Tigla metalica Wetterbest a fost conceputa atat pentru constructii noi, cat si pentru renovari ale acoperisurilor existente, cu inclinatia de minim 14 grade.

Oferim servicii de calitate de montaj de acoperis.Montajul este realizat cu personal calificat in domeniu cu certificate obtinute de la cei mai importanti producatori de invelitori.

Beneficii:

Daca alegeti oferta de montaj tigla metalica, acoperisul dumneavoastra nu va avea nevoie de reparatii toata viata dumneavoastra;
Montajul de tigla metalica cu calitati tehnice superioare fata de tigla traditional, la preturi asemanatoare.
Echipa noastra de specialisti efectueaza montaj de tigla metalica astfel incat acoperisul dumneavoastra va fi total ignufug.
Materialele folosite la montaj tigla metalica protejeaza mediul fiind reciclabile.
Va putem garanta ca la fiecare proiect de montaj tigla metalica imbinarile sunt perfecte astfel incat acoperisul dumneavoastra va rezista si celui mai puternic vant.

Transport si manipulare

Tiglele metalice Wetterbest sunt livrate in pachete, acoperite cu folie transparenta de polietilena, pe suporti de lemn. Descarcarea pachetelor se va face, de preferinta mecanizat, cu utilaje speciale pentru ridicare/coborare. Pachetele vor fi ridicate numai in pozitie orizontala, cu distanta intre punctele de sprijin de cca. 1/3 din lungimea pachetului, iar descarcarea se va face pe o suprafata plana.

Panourile de tigla metalica Wetterbest pot fi descarcate si manual. In acest caz se vor lua masuri speciale de protectie impotriva zgarieturilor si taierilor accidentale care pot fi provocate de muchiile ascutite si colturile panourilor. Se vor folosi intotdeauna manusi de protectie. Panourile vor fi protejate impotriva lovirii si zgarierii accidentale.


Sistem Drenaj

Sistemul de drenaj a apelor pluviale completeaza functionalitatea acoperisului pentru ca asigura o drenare eficienta a apei.

Sistemul de drenaj Wetterbest este produs in doua variante tipodimensionale:

Wetterbest 125/88 unde jgheabul are diametrul de 125 mm si burlanul are diametrul de 88 mm.
Wetterbest 150/97 unde jgheabul are diametrul de 150 mm si burlanul are diametrul de 97 mm


Elemente etansare

Majoritatea constructiilor metalice nu trec testul timpului din cauza problemelor aparute la sistemul de fixare. Dedicata distributiei de accesorii pentru acoperis, compania furnizeaza elemente de fixare protejate cu straturi antirugina si acoperite cu Aluminium-Zinc pe suprafata de otel carbon, astfel incat invelisul si materia prima formeaza un tot unitar.

Suruburile lungi au pasul mai mare decat cele scurte si nu asigura o prindere rigidă a două tigle, una de cealalta. In plus, datorita lungimii mai mari, au in mișcarea de rotatie o bataie radiala mai mare decât șuruburile scurte si duc astfel la cresterea dimensiunii perforarii si implicit la creșterea sanselor de infiltrare a apei. Suruburile furnizate au o protectie superioara impotriva coroziunii si sunt in special folosite pentru proiectele exterioare.

Gama este formata din:

Elemente de protectie in zona coamei (de tip IZOVENT)
Burete universal
Pieptene de streasina
Manson de etansare pentru console, tevi aerisire, etc
Mastic siliconic pentru etansare
Banda aluminizata pentru etansare (de tip Aluband, Soudaband)
Capace aerisire acoperis si protectii strapungeri acoperis
Spray pentru tabla profilata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acoperis montaj Tabla,Tabla zincata

tabla zincata,sau galvanizata,telefon 0760051683 Invelitoarea cu tabla zincata este cel mai vechi sistem de invelitoare cu tabla,dupa tigla. Acest tip de invelitoare este destinat pentru cladiri monument istoric dar si pentru cladirile a caraor proprietari nu detin suficienti banuti sa monteze un alt sistem . Acest tip de invelitoare montat corect este un sistem sigur si foarte ieftin. Montajul sigur se face in felul urmator: -1 se debiteaza tabla si dorec sa mentionez ca nu trebue sa o debitati la dimensiuni foarte mici dar nici sa puneti foile intregi. -2.falsuitul, aceasta operatie trebue facuta la dublu daca vreti sa nu aveti probleme,adica falsurile indoite de doua ori. -3.montajul,se face de jos in sus si numai foaie cu foaie si cu copci suficiente si la fiecare copca cate trei cuie. -4.plecarea se face astfel incat sa obtinem o linie cat mai dreapta . -5.coamele trebue incheiate de doua ori daca doriti sa nu o ia vantul si sa o arunce pe jos. -6.o
instructiuni montaj acoperisuri  Contact : 0760051683 1. Dulgherie : montajul la un acoperis incepe de la Cosoroaba care se monteaza pe centura de beton a constructiei care se cherteaza pentru o inbinare cat mai buna si care se leaga cu sarma ob de diametrul de 6 sau 8 mm,sarma ce trebue montata in centura de beton transversal cu centura si care se leaga cosoroaba foarte bine adica stransa cu ranga astfel incat sa nu miste nici un milimetru de la locul ei. Sarma cu care se leaga cosoroaba se calculeaza  1t/1mm sarma. 2. Pana de coama trebue sa fie foarte reziztenta si mai groasa decat capriorii astfel incat sa tina toata sarpanta,daca nu ajunge dintr-o bucata trebue chertata bine de doua ori si jumatate grosimea cusacului. Aceasta trebue montata orizontal la furtun de nivel sau la boloboc si nu oricine poate face asta,practic trebue sa fie facuta de un meserias altfel acoperisul va fi stramb. 3.P enele transversale trebue montate orizontal si la

Acoperis montaj tabla tip tigla

Acoperis montaj Tigla Metalica,Tabla Prefaltuita Click,Tigla cermica si Sindrila Bituminoasa. Montam si comercializam materialele necesare acoperisului dumneavoastra. Montam tabla prefaltuita click profesional. Montam tigla ceramica toata gama. Montam tabla tip tigla,tigla metalica. Montam sindrila bituminoasa. Montam ferestre de mansarda. Efectuam structura de rezistenta a acoperisului profesional. CONTACT : 0760051683