Treceți la conținutul principal

Tigla Metalica

Acoperisul din Tigla Metalica:
Contact: 0752779701

Executam acoperisul dvs. intr-un timp foarte scurt. In plus, in ambele situatii, rezultatul va fi superb.
Acoperisuri din tigle metalice .
•aspect estetic deosebit
•rezistenta mare la coroziune, respectiv durata lunga de viata, datorita protectiei cu Aluzinc si altor straturi protectoare
•gama larga de culori
•incarcare minimala -greutatea proprie a invelitorii este de aprox. 7kg/m2, i
•nu necesita cheltuieli de intretinere
•se monteaza usor si rapid
Fie ca este vorba de acoperisuri din tigle metalice cu acoperire de poliester sau de acoperisuri tigle metalice cu acoperire de piatra naturala tip Gerard o Meseriasii nostri profesionisti va stau la dispozitie pentru o gama larga si completa de servicii:
•Consiliere de specialitate la alegerea celei mai bune variante pentru dvs.
•Intocmire deviz oferta pentru acoperisul dvs., dupa planurile puse la dispozitie sau dupa masuratorile efectuate la fata locului
•Aprovizionarea cu materialele necesare pentru acoperis gratuit Cu experienta  in domeniu, stim cam totul despre acoperisuri.
Pentru ca noi sa oferim servicii complete, cand este nevoie executam partea de dulgherie acoperis sarpanta din lemn peste care va fi montat tigla,tabla sau sindrila bituminoasa . De asemenea, realizam reparatiile , modificarile necesare pentru acoperisurile la care este nevoie de astfel de interventii. Eliberam garantie atat pentru materiale cat si pentru montaj, la finalizarea lucrarii veti primi certificate de garantie privind calitatea materialelor folosite si a montajului executat. La ora actuala,Ttigla metalica reprezinta o solutie mai moderna, rapida, estetica si sigura solutie pentru acoperisuri.
Nu este de neglijat costul relativ redus in comparatie cu alte tipuri de acoperisuri care confera avantaje similare. Aspectul tridimensional de ultima generatie, imbinarile perfecte ce nu permit infiltrarile de apa sunt caracteristicile unui sistem inovator si durabil reprezentat de invelitoarea de tigla metalica. Caracteristici tehnice ale tiglei metalice:
Pasul tiglei 350 mm- 400.mm
Latimea de acoperire 1100 mm util
Lungimea foii de tabla intre 840 mm si mm si 8200 mm
Panta minima recomandata 14 grade
Greutate totala aprox. 5 kg/m2
Acoperire poliester 25 µm cantitatea de zinc aplicata peste otel este intre 180.g/mp si 280.g/mp sau plastisol 200 µm Grosimea otelului 0,45 mm sau 0,50 mm ,06.mm
Un detaliu tehnic foarte important al tiglelor metalice este santul de scurgere laterala,santul care se afla la imbinarile verticale si care asigura etanseitate maxima in cazul infiltrarii accidentale a apei, eventualele picaturi fiind conduse pana in jgheab.
1.concavitatea tiglei, unde se fixeaza cu suruburi autofiletante de sipcile orizontale.
2profilul tiglei metalice
3.varful ondulei
4.partea de suprapunere laterala, cu santul de siguranta dublu

Montajul invelitorii din tabla tip tigla cum spun unii sau tigla metalica denumine tehnica se poate realiza in sistem complet .
Este si recomandat pentru orice acoperis indiferent de panta forma sau complexitate
- Jgheaburile cu sectiune semicirculara sau dreptunghiulare sunt disponibile in dimensiunile de 150 mm ,140 mm,si 125 mm, iar burlanele sunt circulare,sau dreptunghiulare cu diametre de 100 mm si 87 mm. Domenii de aplicatie: case, case de vacanta, blocuri de locuinte, cladiri publice, cladiri comerciale, hale industriale. Capacitatea de drenare a apei este de aprox. 110 – 120 mp de acoperis pentru sistemul de 150 / 100 mm si aprox. 60-80 mp pentru sistemul de 125 / 90 mm. Lungimea tronsonului de jgheab ce trebuie conectat la o gura de scurgere este de 10 – 12 m.
Nerespectarea acestei limite conduce la revarsarea apei din jgheab la ploi abundente. Sistemul de drenaj metalic este un sistem de scurgere complet, ideal pentru orice acoperis. Este adaptabil in orice climat, un sistem ale carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri Elementele componente ale sistemului sunt fabricate din otel galvanizat cu o grosime de 0,6 mm, fiind protejate multistrat pe ambele fete. Cele opt straturi care acopera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse.
Acesta este motivul pentru care sistemul pluvial metalic ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp. - singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.
Ca variante pentru sistemele de drenaj din tabla zincata prevopsita, va putem oferi si jgheaburi si burlane din PVC sau sisteme pluviale din tabla zincata nevopsita. Orice acoperis, indiferent de natura lui, are nevoie si de alte elemente pe langa invelitoarea propriu-zisa.
Unul dintre acestea, poate la fel de important ca si invelitoarea insasi, este folia anticondens. Indiferent daca spatiul de sub invelitoare este locuit sau nu (mansarda sau pod), folia anticondens este necesara pentru ca umiditatea din interior sa nu condenseze pe suprafata interioara a tiglei metalice. Pi In functie de rolul indeplinit, membranele pentru acoperis se clasifica in:
•Folii anticondens – au rolul de a nu permite condensului care se acumuleaza pe suprafata interioara a invelitorii sa patrunda in locuinta si simultan de a elimina umiditatea din interior. O folie anticondens are o foarte buna permisivitate la vapori si la aburi, in timp ce din exterior spre interior este impermeabila. •Bariere antiaburi sau bariere antivapori – au rolul de a controla schimbul de aer si vapori intre interiorul si exteriorul locuintei. O bariera de vapori are o permisivitate foarte scazuta la aer si vapori. Folosita impreuna cu o bariera termica, bariera antivapori imbunatateste performantele acesteia, asigurand un confort sporit locuintei. Instructiuni privind montarea membranelor Dachova folosite de catre noi gasiti aici Bine ati venit pe situl companiei noastre. Societatea noastra este o firma de constructii sperializata pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri.
Noi ne facem treaba iar clientul beneficiaza. In proiectele de montaj acoperisuri cu tigla metalica sau renovari acoperisuri ne implicam in procesele timpurii de alegere a materialelor, de design si alte aspecte. Fiecare proiect de montaj tigla metalica este supervizat de un manager care poseda autoritatea de a lua decizii combinata cu calitatea de a actiona in anumite situatii inainte ca acestea sa devina probleme. Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de indentificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta. Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica. Montaj tigla metalica Executam montaj tigla metalica cu aspect estetic rustic sau modern superb, astfel incat dupa montaj veti fi uimiti ca tigla este produsa din metal si nu din materiale casabile. Super-rezistente, produse din metal obtinut prin procese tehnologice avansate, proiectele noastre de montaj tigla metalica ofera casei tale un finisaj superior. Mai jos va vom enumera motivele pentru care sa alegeti societarea noastra atunci cand aveti nevoie de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri:
•Daca alegeti oferta de montaj tigla metalica, acoperisul dumneavoastra nu va avea nevoie de reparatii toata viata dumneavoastra, ba chiar si inca 50 de ani dupa; •Montaj tigla metalica cu calitati tehnice superioare fata de tigla traditional, la preturi asemanatoare. •Echipa noastra de specialisti efectueaza montaj tigla metalica astfel incat acoperisul dumneavoastra va fi total ignufug. •Materialele folosite la montaj tigla metalica protejeaza mediul fiind reciclabile. •Va putem garanta ca la fiecare proiect de montaj tigla metalica imbinarile sunt perfecte astfel incat acoperisul dumneavoastra va rezista si celui mai puternic vant. Montaj acoperisuri
Montaj acoperisuri este procesul prin care este adaugat un acoperis la o cladire sau la o structura. Acesta difera fata de procesul de renovari acoperisuri pentru ca procesul de montaj acoperisuri se refera in general la o cladire noua, tutusi, cele doua sunt vazute ca sinonime. Puteti apela la serviciul de montaj acoperisuri noi atunci cand aveti deja un acoperis pentru ca cel nou sa fie instalat peste dar acest lucru implica schimbarea tamplariei, materialelor de exterior si de izolatie. Intr-un proiect de montaj acoperisuri complet, in mod normal, este instalata prima data fundatia, apoi straturile exterioare. Fie ca optati catre montaj tigla, sau alte materiale pentru casa dumneavoastra, noi va asiguram un montaj acoperisuri executat profesional. Renovari acoperisuri Societatea noastra este disponibila pentru lucrari de renovari acoperisuri in toata tara. De asemenea, serviciile noastre includ inspectii, mentenanta si orice alt serviciu legat de montaj acoperisuri, atat pentru clienti rezidentiali sau comerciali. Intelegem ca procesul de renovari acoperisuri este o investitie majora, dar noi va punem la dispozitie toate serviciile in materie de acoperisuri la preturi pe care sa vi le puteti permite. Servicii Montaj tigla metalica Montaj folie sub tigla metalica . Picaturile de condens ce se formeaza sub tigla metalica la diferente de temperatura din exterior, adica noaptea rece dimineata se incalzeste cand iese soarele,duc la putrezirea scandurei de pe capriori Dulgherie acoperis, montat cosoroaba,pene,capriori, astereala(scandura) reparatii acoperis Modificari structura,acoperis demontat invelitoarea veche la cele la care se schimba invelitoarea Reparatii acoperisuri. Montam ferestre de mansarda tip ,velux,fakro,roof line,etc

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acoperis montaj Tabla,Tabla zincata

tabla zincata,sau galvanizata,telefon 0760051683 Invelitoarea cu tabla zincata este cel mai vechi sistem de invelitoare cu tabla,dupa tigla. Acest tip de invelitoare este destinat pentru cladiri monument istoric dar si pentru cladirile a caraor proprietari nu detin suficienti banuti sa monteze un alt sistem . Acest tip de invelitoare montat corect este un sistem sigur si foarte ieftin. Montajul sigur se face in felul urmator: -1 se debiteaza tabla si dorec sa mentionez ca nu trebue sa o debitati la dimensiuni foarte mici dar nici sa puneti foile intregi. -2.falsuitul, aceasta operatie trebue facuta la dublu daca vreti sa nu aveti probleme,adica falsurile indoite de doua ori. -3.montajul,se face de jos in sus si numai foaie cu foaie si cu copci suficiente si la fiecare copca cate trei cuie. -4.plecarea se face astfel incat sa obtinem o linie cat mai dreapta . -5.coamele trebue incheiate de doua ori daca doriti sa nu o ia vantul si sa o arunce pe jos. -6.o
instructiuni montaj acoperisuri  Contact : 0760051683 1. Dulgherie : montajul la un acoperis incepe de la Cosoroaba care se monteaza pe centura de beton a constructiei care se cherteaza pentru o inbinare cat mai buna si care se leaga cu sarma ob de diametrul de 6 sau 8 mm,sarma ce trebue montata in centura de beton transversal cu centura si care se leaga cosoroaba foarte bine adica stransa cu ranga astfel incat sa nu miste nici un milimetru de la locul ei. Sarma cu care se leaga cosoroaba se calculeaza  1t/1mm sarma. 2. Pana de coama trebue sa fie foarte reziztenta si mai groasa decat capriorii astfel incat sa tina toata sarpanta,daca nu ajunge dintr-o bucata trebue chertata bine de doua ori si jumatate grosimea cusacului. Aceasta trebue montata orizontal la furtun de nivel sau la boloboc si nu oricine poate face asta,practic trebue sa fie facuta de un meserias altfel acoperisul va fi stramb. 3.P enele transversale trebue montate orizontal si la

Acoperis montaj tabla tip tigla

Acoperis montaj Tigla Metalica,Tabla Prefaltuita Click,Tigla cermica si Sindrila Bituminoasa. Montam si comercializam materialele necesare acoperisului dumneavoastra. Montam tabla prefaltuita click profesional. Montam tigla ceramica toata gama. Montam tabla tip tigla,tigla metalica. Montam sindrila bituminoasa. Montam ferestre de mansarda. Efectuam structura de rezistenta a acoperisului profesional. CONTACT : 0760051683